Energetische Therapie

Alle mensen en andere levende wezens bestaan uit een lichaam en een energieveld. Het energieveld is niet iets wat los staat van mensen, de energie is de persoon. Het lichaam is een manifestatie van het menselijk energieveld. Als het energieveld uit balans is veroorzaakt dit een disbalans in het lichaam. Je kunt het als volgt bekijken: het energieveld stroomt, is altijd in beweging net als een rivier. Bepaalde gebeurtenissen in je leven, bepaalde (negatieve) gedachtepatronen die je hebt kunnen per keer een takje in de energiestroom gooien.

Na verloop van tijd blijven die takjes in elkaar haken en moet de stroom eromheen, op een gegeven moment zijn er zoveel takjes in elkaar gehaakt dat de energiestroom stagneert. Er zijn dan blokkades ontstaan, deze kunnen zich uiten in lichamelijke en/of psychische klachten, een algeheel gevoel van lusteloosheid en niet meer weten wat je met je leven wilt doen. Door middel van Energy Healing kunnen deze blokkades ongedaan worden en kan de energie weer stromen.

 
Hoe lang duurt de sessie en wat zijn de kosten?
De eerste sessie, intake, duurt ongeveer anderhalf uur en kost € 120,--. Vervolgsessies duren een uur en kosten € 85,-.
Sommige ziektekostenverzekeraars vergoeden (een deel van) de sessies. Informeer hiernaar bij uw verzekeraar. Om een afspraak te maken is er geen verwijzing van de huisarts nodig.
 
Meer informatie
Voor meer informatie kun je contact met mij opnemen door middel van onderstaande knop of via telefoonnummer: 06 105 900 31.

Contact