Overige Informatie

Corona beleid:

Energetische Therapie kan tot 19 januari 2021 alleen via beeldbellen plaatsvinden, dit vanwege de nieuwe maatregelen.

Counselling sessies kunnen wel plaatsvinden met inachtneming van de volgende voorwaarden:
Kom niet naar de praktijk als
- jij of een van je huisgenoten corona heeft
- je korter dan 2 weken genezen en klachtenvrij bent
- jij  of een van je huisgenoten last heeft van verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, benauwdheid, koorts of verhoging.
Bij binnenkomst word je gevraagd je handen met de daarvoor aanwezige desinfectievloeistof te reinigen.
Na elke afspraak worden alle contactoppervlakken gedesinfecteerd.
Wij houden 1,5 meter afstand.
 
Zou je graag een gesprek of healing willen hebben maar wil je face-to-face contacten nu even vermijden, dan kunnen we een beeldsessie plannen via een veilig platform speciaal voor therapeuten. Uit ervaring weet ik dat beeldsessies net zo effectief en prettig zijn als face-to-face sessies. 
Ben je geïnteresseerd, neem dan contact met mij op. Wij plannen dan een afspraak en ik leg uit hoe het precies werkt.Algemene voorwaarden
De algemene voorwaarden voor dienstverlening aan particulieren zijn van toepassing. Op verzoek kunt u een exemplaar bij mij opvragen.
 
Klacht- en tuchtreglementen
De klacht- en tuchtreglementen van de beroepsverenigingen waar ik bij aangesloten ben zijn van toepassing. Via de AbvC ben ik aangesloten bij de SCAG  (Stichting Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg) en via de VVET ben ik aangesloten bij Quasir, een expertisecentrum voor klachten, calamiteiten en geschillen in Zorg en Welzijn en bij Stichting Zorggeschil.

 
Verzekeringen
Afhankelijk van jouw verzekeringspolis en aanvullend pakket vergoeden verschillende verzekeringsmaatschappijen een deel van het consult. Voor meer informatie raad ik aan contact op te nemen met de verzekeringsmaatschappij of de website van de ABvC (voor counselling) of de VVET (voor energetische therapie) te raadplegen.
 
Bereikbaarheid
Het adres is: Waalstraat 39 III, 1078 BW Amsterdam. De praktijk zit op de hoek, tussen een fysiotherapiepraktijk en een tandartspraktijk in.
Er is voldoende plek om (betaald) te parkeren. Met openbaar vervoer kun je met tram 4 of 12 of bus 62 of 65 vlakbij komen.
Tram 4, bus 62 en 65 stoppen 1 minuut lopen op halte Waalstraat. Tram 12 is op 3 minuten lopen afstand, ook halte Waalstraat.
De praktijk is helaas niet geschikt voor mindervaliden.
 
Privacy
Privacy verklaring (pdf)

Opleidingen Counselling
1999 - Integratieve Kindertherapie
2003 - Stresscounselling
2005 - Stressmanagement
2014 - Supervisie opleiding
2016 - Psychosociale Basiskennis

Opleidingen Energetische Therapie
2009 - Brennan Healing Science Practitioner
2011 - Advanced Studies Program in Brennan Integration Work
2014 - Integrated Kabbalistic Healing (ASOS)
2016 - Medische Basiskennis